Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (2023)

Mesaje de ziua de naștere, frumoase și haioase. Urări comice cu la mulți ani pentru ziua copilului, ziua unei prietene, pentru bărbați. Frumoase mesaje creștine pentru ziua de naștere.

Post Views: 1.968

Există diverse versiuni ale originii tradiției de a sărbători ziua de naștere, dar printre cele mai convingătoare sunt două concepte. Conform primei versiuni, ziua de naștere este un ritual păgân. Exemplele de mesaje de aniversare de zi de naștere serveau un fel de vrăji care influențau direct cursul ulterior al destinului persoanei.

De aceea, e bine să sărbătoriți această zi în cercul celor mai apropiați și dragi oameni, care sunt extrem de binevoitori și care vă vor trimite mesaje de la mulți ani sincere, bune și poate chiar amuzante.

Conform celei de-a doua versiuni, sărbătoarea a apărut în legătură cu un cult – al zeului soarelui Mithra, care a dominat în Orientul Antic. În fiecare an, în aceeași zi, oamenii se adunau pentru a sărbători ziua de naștere a zeului Mithra. Romanii care au cucerit Orientul au adoptat această tradiție și au început să sărbătorească zilele de naștere ale împăraților lor.

De-a lungul timpului, evenimentul important a luat rădăcină în rândul populației comune și a supraviețuit până în zilele noastre.

Indiferent care versiune este corectă, important este ca această zi specială să devină una dintre cele mai bune din an pentru omagiat, când va primi cele mai emoționante mesaje pentru ziua de naștere. Astfel, vă oferim mesaje / urări / felicitări de zi de naștere, potrivite pentru toți: pentru bărbați, femei, rude sau de ziua unei prietene, care vă vor ajuta să exprimați cât mai corect sentimentele calde. De asemenea, puteți adapta ușor aceste mesaje pentru ziua de naștere a copilului.

Mesaje de ziua de naștere pentru cei dragi

Dacă nu puteți rosti personal mesaje de ziua de naștere, atunci optați pentru metodele moderne de comunicare. După ce ați băut un pahar de șampanie pentru sănătatea omagiatului, profitați de ocazia de a trimite mesaje și felicitări de ziua de naștere prin SMS sau rețelele de socializare.

Mii de baloane colorate se ridică în înaltul cerului, iar felicitările izbucnesc din artificiile strălucitoare – și acest lucru este în cinstea ta, de ziua ta! Felicitări!

Acceptă-mi dorințele sincere pentru tot ce este mai bun! La mulți ani!

Ești un om exemplu, iar ziua de naștere este o ocazie plăcută de a-ți spune despre asta. Lasă anii să nu te schimbe, dar ea însăși să se schimbe mereu în bine!

Nu mă pot abține să nu mă uimesc de tine – puterea caracterului, forța și determinarea de neegalat! Fii tu însuți, fii sănătos și fericit. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să înoți în oceanul pozitivității, să trăiești pe insula bucuriei, să nu știi mâhnirea și răul!

La mulți ani! Îți doresc mulți bani și întotdeauna să existe trei balene în viața ta: fericirea, sănătatea și norocul!

Fiecare zi să fie plină de distracție! Simte-te liber să întruchipezi toate ideile tale, iar visele să devină realitate!

La mulți ani! Vreau să-ți doresc ca viața să fie plină de evenimente plăcute, idei strălucitoare și victorii reale! Lasă-ți sufletul să strălucească cu dispoziție pozitivă și bună!

Felicitări! În momentele dificile ale vieții tale să existe întotdeauna prieteni și oameni apropiați! Desigur, să ai sănătate și viață lungă, bucurie și râs, respect de la prieteni și dragoste de la rude! La mulți ani!

Te felicit cu această sărbătoare, tot ceea ce este conceput să devină realitate. Îți doresc fericire, armonie în viața personală și succes în toate eforturile tale!

Happy Birthday! Îți doresc sănătate, noroc, prosperitate, bunătate, bucurie, iubire, fericire, bună dispoziție, zâmbete, impresii vii!

La mulți ani! Lasă-ți căldura și confortul să-ți umple întotdeauna casa, lumina soarelui să te încălzească în orice vreme și dorințele să devină realitate.

La mulți ani! Îți doresc fericire imensă, sănătate bună, dragoste adevărată, noroc, prosperitate, împlinirea dorințelor!

Felicitări! Lasă viața să fie plină de emoții pozitive, prieteni fideli, zile vesele. Evenimente luminoase, ușoare și fericite pentru tine!

La mulți ani! Îmi doresc ca viața ta să fie strălucitoare și încântătoare, cei dragi să-ți acorde atenție, bucurie, căldură și afecțiune, prietenii să te înconjoare de înțelegere și sprijin sincer, iar colegii – de respect.

Fie ca tot ce părea irealizabil să devină realitate și să se întâmple cele mai dorite vise! Mulți ani!

Te felicit de ziua ta! Fie ca orice zi din viața ta să fie plină de pozitivism și optimism, idei interesante și întâlniri plăcute.

Felicitări! Sănătatea să nu te lase niciodată și să-ți ofere o dispoziție veselă. Norocul și succesul să fie tovarășii tăi constanți și micile dificultăți să fie depășite cu ușurință.

Fericire, noroc de ziua ta!

La mulți ani! Stare de spirit pozitivă, realizări înalte, armonie spirituală, prosperitate, sănătate bună, succes în orice!

Aș vrea să nu te oprești niciodată pe drumul către succes. Noroc și idei noi! La mulți ani!

Îți doresc o aniversare fericită și să rămâi mereu la fel de sincer, vesel și bucuros! Felicitări!

Lasă-ți viața să fie nu numai o linie luminoasă, ci și plină de toate culorile curcubeului! Îmi doresc ca toate planurile tale să se încheie cu rezultatul așteptat și să fii întotdeauna mândru de tine! Felicitări!

Fie ca toate speranțele și dorințele tale să devină realitate, transformându-ți viața într-un adevărat basm! La mulți ani, cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!

La mulți ani, regină! Îți doresc ca anul acesta să fie plin de plăceri, surprize, dragoste, întâlniri luminoase, călătorii, cumpărături, tandrețe, romantism și vești bune!

La mulți ani! Devino și mai frumoasă, și mai amabilă, și mai deșteaptă, și mai bogată, și mai necesară, și mai interesantă și mai fericită! Îți doresc o sărbătoare minunată a zilei tale de naștere!

Lasă viața să devină o călătorie lungă, plină de aventuri și descoperiri. Fiecare zi să-ți promită o sărbătoare, iar noaptea – un basm! La mulți ani!

Mesaje cu urări de ziua de naștere

Onomastica este o zi importantă pentru fiecare persoană, când în jur vă sunt oamenii iubiți și dragi, toată lumea vă oferă cadouri, așteptați cu nerăbdare tortul și acceptați mesaje cu urări de ziua de naștere.

Să știi că nu numai de ziua ta, ci și în orice altă zi, îți doresc din inimă curată și foarte sincer toate cele mai frumoase și mai vesele urări! Dragoste, întâlniri luminoase și de neuitat, prieteni fideli, dispoziție festivă, împlinirea dorințelor prețuite și realizări creative! La mulți ani!

Te felicit, bucuria mea, și-ți doresc toate cele mai bune. Rămâi mereu la fel de veselă, iar frumusețea ta să-i încânte mereu pe toți cei din jur.

Îți doresc multă tinerețe, fericire și mai multe zâmbete. Să nu te deranjeze nimic și norocul să fie întotdeauna cu tine! Mulți ani!

Toate binecuvântările pământești pentru tine, prosperitate, căldură și dragoste! Aniversare fericită!

Lasă aromele florilor dăruite și atenția oamenilor iubitori să îți ofere momente plăcute și fericire deosebită de ziua ta!

La mulți ani! Îți doresc să te trezești în fiecare zi cu un sentiment de fericire și în cea mai bună dispoziție!

Lasă sănătatea și banii doar să se înmulțească, iar visele și dorințele să devină realitate cât mai des posibil, permițându-ți să te bucuri de noile victorii și să zâmbești mereu. Felicitări!

La mulți ani! Fiecare zi nouă să-ți aducă impresii vii și evenimente de neuitat. Să te înconjoare numai prietenii adevărați și fideli!

Îmi doresc să nu te descurajeze niciodată nimic, să mergi spre visele tale și să nu te îndoiești de propriile forțe! La mulți ani!

Fie ca succesul să te însoțească peste tot, munca și veniturile să fie o bucurie, iar sănătatea să nu dea greș niciodată! Felicitări!

Tu știi să combini munca și odihna, să apreciezi fiecare zi și să te bucuri chiar și de cele mai mici realizări. Lasă urările de azi să te încarce cu energie pozitivă și toate dorințele se vor împlini cu siguranță.

De ziua ta, vreau să spun o mulțime de cuvinte importante, complimente plăcute și urări de drag. Lasă viața să fie în plină evoluție, lasă anii să-ți dea experiență și înțelepciune. Îmi doresc ca fiecare felicitare de ziua ta să fie sinceră, amabilă și dorită!

Îți doresc sănătate excelentă, bună dispoziție, bunăstare financiară și liniște sufletească. Să existe mai puține griji în viață și mai multe vacanțe, astfel încât fiecare dorință pusă să fie îndeplinită, iar fiecare vis prețuit să devină mai aproape de realitate.

Lasă zâmbetul să nu-ți lase niciodată buzele în zilele de săptămână și în weekend, veniturile să-ți reîncarce buzunarul și munca să te inspire la noi descoperiri. La mulți ani, urări fericite, surprize și cadouri!

Viața noastră constă din două săli – o sală a așteptărilor și o sală de realizări. Așadar, îți doresc să treci cât mai curând din prima sală în cea de-a doua. Pentru a-ți lăsa amprenta în sala realizărilor, vei avea nevoie de sănătate, răbdare, curaj și mult noroc, ceea ce îți doresc din toată inima!

Astazi este ziua ta! Este o zi foarte semnificativă nu numai pentru tine, ci și pentru noi toți. Chiar dacă ai devenit cu un an mai în vârstă, acest lucru nu înseamnă deloc faptul că anii te îmbătrânesc. Până la urmă, sufletul este tânăr pentru totdeauna!

Îți doresc să găsești adevărate valori în viață, să înțelegi și să păstrezi misterul iubirii, să prinzi pasărea fericirii și să o ții strâns de coadă! Spirite bune și călătorii interesante! Mulți ani!

Fiecare zi să fie plină de lumina pe care o împărtășești cu cei dragi. Multă fericire! La mulți ani!

Fiecare an este o nouă pagină din cartea vieții tale. Prin întoarcerea unei noi pagini, adaugi încă un an. Ce înseamnă toate acestea? Absolut nimic. Aceasta este cartea ta și tu ești autorul ei. Este în puterea ta să scrii romanul de aventuri cu peste o sută de pagini. Așadar, să ai întotdeauna suficientă forță și inspirație, sănătate și dispoziție creativă excelentă pentru asta!

Mesaje frumoase de ziua de naștere

În copilărie, accentul la zilele de naștere era pus pe cadouri și tort. Atunci însă când creștem, contează mai mult ce mesaje și urări primim. Ele ne permit să ne simțim în continuare necesari și iubiți. Așadar, inspirați-vă din aceste mesaje frumoase de ziua ei de naștere sau de ziua lui.

Vreau sincer să te felicit de ziua ta! Fie ca toate visele să devină realitate, iar oamenii din jurul tău să fie prietenoși!

Îți doresc sănătate bună și întotdeauna dispoziție pozitivă! Fie ca în casa ta să existe mereu pace, confort, fericire și dragoste în familie!

Îți doresc succes în toate eforturile tale, multă bucurie, râs și pozitivitate! La mulți ani!

Permite-i vieții să-ți ofere mii de oportunități fericite și fiecare dintre ele să fie folosită sută la sută. Fericire, noroc, prosperitate! La mulți ani!

La mulți ani din adâncul inimii mele! Fie ca totul să devină întotdeauna realitate!

Îți doresc multe zâmbete, bunătate și bucurie, astfel încât să ai prieteni credincioși, dragoste pură și reciprocă, sănătate bună, fericire nesfârșită, multă răbdare în viață, toate binecuvântările și cele mai frumoase și radiante evenimente!

Îți doresc sănătate și bună dispoziție, toate binecuvântările și plăcerile vieții, bunăstare și confort acasă, iubire și fericire umană! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc cea mai bună sănătate, succes în toate eforturile tale, prosperitate și mai multă dragoste!

Fie ca doamna Noroc să țină mereu pasul cu tine și orice obiective pe care ți le-ai propus să devină reale și realizabile! La mulți ani!

Fie ca oamenii buni, fideli și sinceri să te înconjoare întotdeauna și fiecare zi nouă să-ți aducă fericire și bucurie! Felicitări!

La mulți ani! Îmi doresc ca viața ta să fie plină de valoare, fără griji, cu idei strălucitoare și victorii luminoase!

Fie ca sursa bunătății să nu rămână niciodată uscată în sufletul tău! Trăiește viața cu îndrăzneală! La mulți ani!

Fie ca familia și prietenii tăi să fie aproape în perioadele dificile și să existe mereu cei cu care dorești să-ți împărtășești bucuria! Felicitări!

Îți doresc sănătate și viață lungă, bucurie și râsete, respect față de ceilalți și dragoste de familie! Lasă totul să se adeverească așa cum era planificat în tinerețe! Sărbătoare fericită!

Zilele de naștere parcă vin din ce în ce mai des, îmbătrânim și, uneori, se pare că nu avem timp să scoatem ceva important pe aceste pagini numite Viață. Îți doresc ca viața ta să se umple cu pagini fericite, astfel încât să nu-ți lipsească nimic important și toate planurile și visele să devină realitate.

Lasă-ți casa să fie un bol plin, munca să meargă bine și întotdeauna să există rude și prieteni gata să-ți împrumute umerii. Fii fericit!

La mulți ani și îți doresc să fii mereu într-o bună dispoziție, să crezi în tine, să te străduiești să-ți faci visele să devină realitate.

Îți doresc prieteni buni, sănătate, succes în viața personală. La mulți ani!

Îmi doresc să ai parte de toate, mereu și la timp! Să primești plăcere din fiecare moment pe care viața ți-l dă! Și, desigur, oportunități grozave pentru toate și în orice.

Fiecare zi să te facă fericit și să-ți aducă evenimente minunate! Toate visele să devină realitate! La mulți ani!

Îți doresc unicitate – astfel încât emoțiile, evenimentele bune și senzațiile plăcute să se înlocuiască reciproc cu un caleidoscop luminos, să-ți ofere o dispoziție minunată și să-ți facă viața bogată!

La mulți ani! Lasă-ți paharul de viață să fie plin de fericire, sănătate și iubire! Fie ca toate dorințele tale să devina realitate! Să fie totul așa cum îți dorești!

Fie ca în viață să existe multă fericire. Îți doresc, de asemenea, multă sănătate, multă dragoste și mult noroc în toate și întotdeauna! La mulți ani!

La mulți ani! Îți dorim o dispoziție festivă, fericire, mult noroc și tot ce este mai bun, luminos și frumos!

Mesaje cu la mulți ani de ziua de naștere

Dintre aceste minunate mesaje cu la mulți ani de ziua de naștere, trebuie să alegeți unul care să vă exprime maxim sentimentele sincere și emoționante pentru omagiat. Cu siguranță, veți vedea un zâmbet vesel pe buzele lui și fericire în ochi!

Te felicit de ziua ta! În această sărbătoare, vreau să-ți ofer un buchet imens de complimente și toate vor fi adevărate!

Mulți îți pot invidia mintea ascuțită, aspectul frumos, personalitatea minunată și umorul strălucitor. Reușești în toate – soarta îți este favorabilă, iar acest lucru este foarte plăcut. Lasă tot ce vrei tu, ceea la ce visezi, să devină realitate rapid, ușor și frumos!

De ziua ta, vreau să-ți doresc bucurie, bunătate, sănătate și mult noroc. Să te însoțească în toate! Și, de asemenea, îți doresc o fericire personală mare, astfel încât să te încălzească în fiecare zi din viața ta și să-ți umple sufletul cu dragoste și căldură.

La mulți ani! Această zi să fie strălucitoare, frumoasă și fericită!

Te felicit de ziua ta și îți doresc sincer ca fiecare nouă zi a vieții tale să fie plină de optimism, idei creative interesante, întâlniri vesele cu prietenii și oamenii apropiați.

Îți doresc sănătate puternică, fericire în familie și stare de spirit excelentă. Lasă-ți dimineața să te întâmpine cu nuanțe strălucitoare. Oferă zâmbete oamenilor și ei îți vor răspunde la fel! Sărbătoare fericită!

Îmi doresc ca trecutul să fie o amintire dragă pentru tine, viitorul să fie o surpriză plăcută, iar prezentul să-ți aducă vești bune în fiecare zi! La mulți ani!

La mulți ani! Fericire, sănătate, noroc, dragoste, înțelegere, frumusețe, bogăție, pace, soare, lumină, bunătate și căldură!

Bucurie, putere, speranță, sănătate, răbdare, vise și împlinirea lor, dragoste, căldură, noroc, bucurie, prosperitate, energie, lumină, inspirație, zâmbete, succes, bunătate, loialitate, încântare! Și, de asemenea, urcări pe scara carierei, viață strălucitoare, forță, foc în suflet, dorință și intoxicație cu fericire! La mulți ani!

Lasă-ți toată viața să fie o sărbătoare strălucitoare! Visează, zâmbește, bucură-te de fiecare clipă!

Astăzi este ziua ta! Permite-le oamenilor fideli să-ți fie alături! Ei sunt mereu gata să te ajute, nu numai de sărbători, ci și în orice altă zi! Îți doresc sănătate bună din toată inima!

Mergi ușor prin viață, fără griji inutile și probleme epuizante. Fiecare clipă să fie plină numai de bucurie. Fericire, zile însorite și mult noroc! La mulți ani!

Cele mai calde și sincere urări în această zi minunată – fericire, dragoste, bucurie și o dispoziție minunată! La mulți ani!

Ziua de naștere se întâmplă doar o dată pe an și trebuie să petreci această sărbătoare de neuitat! Îți doresc astăzi să zâmbești mai mult, să te bucuri de atenția oaspeților și să știi că vor fi mult mai multe astfel de zile minunate și întâlniri sincere cu oameni dragi!

Îți doresc fericire scânteietoare, dragoste adevărată, bunăstare completă și împlinirea oricărei dorințe! La mulți ani!

Fiecare dintre noi se naște pentru a fi fericit. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți găsești sensul în viață și să urmezi apelul inimii tale. Îți doresc să-ți găsești propria cale, care să ducă la obiectivele tale prețuite și la realizarea dorințelor cele mai interioare! Mulți ani fericiți!

Inspirație, armonie și evenimente mai vesele în viață! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc toate cele mai bune: sănătate excelentă, noroc, prosperitate. Și, de asemenea, succes în orice eforturi, implementarea tuturor planurilor și respect din partea celorlalți.

Felicitări pentru aniversarea ta! Viața să-ți ofere multe zile fericite și călduroase, pline de bunătate pozitivă.

Îți doresc succes și prosperitate, întruchiparea tuturor dorințelor și proiectelor, sănătate și longevitate. Fii întotdeauna înconjurată de evenimente luminoase, clipe vesele și într-o dispoziție minunată!

Mesaje comice de ziua de naștere

Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (1)

Aniversarea trebuie să fie surprinzător de veselă pentru eroul ocaziei. O idee ar fi să trimiteți astfel de mesaje comice de ziua de naștere, care vor inspira la noi realizări și vor oferi multă distracție.

 • La mulți ani! Vreau să-ți doresc ca totul genial să fie simplu, ca tot ce se întâmplă să fie plin de momente mișto și să ai multe momente înstelate de glorie.
 • Mi-aș dori să ai întotdeauna oportunități de a cheltui banii, de a încânta stomacul cu delicii gastronomice și de a bucura inima cu minuni. Mulți ani frumoși!
 • La mulți ani! Îți doresc sănătate tare, precum alcoolul medicinal, o viață genială ce-ți îndeplinește dorințele, iubire cu o pasiune nebună și multă fericire – până îți pierzi cunoștința.
 • Ziua de naștere nu este o sărbătoare tristă și nu e despre bătrânețe. Nu-ți face griji, nu te deranja de părul cenușiu și de sforăit. Te felicit și îți doresc să ai o explozie deplină în această zi, să aprinzi lumina de fericire și distracție în inima ta, să faci planul potrivit pentru a prelua lumea și nici să nu te gândești să te îndepărtezi de pe calea încântărilor vieții și a iubirii.
 • La mulți ani! Îți doresc să zboare fluturașii în stomac și să trăiască gândacii amuzanți în cap. Lasă banii să se lipească ca muștele pe miere și să fie la fel de multă fericire câți struguri sunt în acest vin!
 • Să ai o aniversare fericită alături de prieteni, cu tort și cadouri! Pungile să nu fie sub ochi, ci cu bani, să nu ai dureri de cap, ci să le provoci în capul concurenților tăi, să ai atât de mult noroc încât să te plictisească!
 • Viața ta să aibă dragoste, ca în cele mai frumoase filme și fericire, ca în cele mai minunate basme. La mulți ani!
 • La mulți ani! Îți doresc farmec și sexualitate din cap până în picioare, să nu fie stres nici pentru inimă, nici pentru ficat! Viața ta să fie o trupă de balet al plăcerilor atât pentru trup, cât și pentru suflet!
 • La mulți ani, cu începutul noului an personal. Îți doresc lucruri mărunte: sănătate, fericire, noroc. Sărbătoare fericită!
 • La mulți ani! Îți doresc să nu existe pe oceanul vieții tale pești-clovni și rechini răi, să fii purtat de curgerea fericirii și să nu fii transportat în chei întunecate! Și nimeni să nu îndrăznească să deranjeze apa din apropierea țărmurilor tale!

Îmi doresc să nu devii un pui la grătar atunci când soarele rumenește și să nu te transformi într-un țurțur atunci când îngheață afară. La mulți ani!

La mulți ani! În această zi veselă, îți doresc… știi ce? Mult noroc! Mult, mult, mult noroc! Cât un elefant! Și iubire! Iubește, iubește mult și des. Da, acestea sunt lucrurile care alcătuiesc o viață minunată. Mult noroc în dragoste!

Lasă-ți ridurile să apară de la zâmbete, dușmanii să aibă scleroză, să ai mereu bani în buzunar și sănătate bună. Felicitări!

Fiecare medalie are două părți și vreau să-ți doresc în anul următor al vieții tale să înveți cum să combini opusele: zboară pe aripile unui vis și stai ferm pe picioarele tale, râde în fața adversității și plânge de fericire, cucerește lumea și supune-te iubirii. La mulți ani!

În această zi, îți doresc să fie întotdeauna primăvară în inima ta, să nu existe niciodată tristețe în ochii tăi. Îți doresc noroc în toate problemele. Lasă-ți buzunarul să se umfle de bani, fiecare zi să fie plină de optimism și fericire, și fiecare seară – de dragoste. La mulți ani!

La mulți ani, dulceață! Îți doresc să cauți cu încredere aventuri fericite, să nu pierzi timpul pe fleacuri și să aranjezi concerte în onoarea ascensiunilor tale și a ideilor super.

De ziua de naștere, suntem obișnuiți să dorim totul, dar eu o să spun ce nu vreau să-ți doresc! Nu vreau să cunoști mizeria, indiferența, tristețea, adversitatea, boala, răul. Nu vreau să obții eșecuri și să cunoști trădătorii. Din adâncul inimii mele, sincer, în această sărbătoare, ASTA EU NU ÎȚI DORESC!

La mulți ani! Îmi doresc ca capul tău să nu fie gol, ca portofelul tău să fie plin de bani, să fie mereu gustos pe masă, să trăiești vesel în fiecare zi, sufletul tău să fie îmbătat de fericire, iar inima ta să fie tandră și iubită.

Mesaje creștine de ziua de naștere

Ziua de naștere este o sărbătoare așteptată atât de copii, cât și de adulți, pentru că este cel mai personal eveniment. Omagiatul merită cuvinte calde și urări bune în această zi, de exemplu astfel de mesaje creștine de ziua de naștere:

Din toată inima îți doresc fericire, sănătate bună, mai mult succes în munca grea, viață lungă, bunăstare în familie și întotdeauna bună dispoziție. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc împlinirea dorințelor, astfel încât fiecare zi să fie plină de dragoste și bucurie, sănătate bună, frumusețe de durată, optimism și ani lungi de viață fericită.

La mulți ani! Din toată inima îți doresc sincer o viață frumoasă, interesantă, fericită și lungă. Toate așteptările și planurile conturate să devină realitate!

La mulți ani! Să ai încredere și sprijin din partea prietenilor și rudelor și un viitor bun!

La multi ani! Să știi că te iubim cu toții! Îți dorim sincer cea mai bună sănătate! Casa să fie întotdeauna caldă și confortabilă!

Felicitări! Lasă numai oameni buni să te înconjoare! Fie ca norocul să te însoțească în toate problemele! Trăiește ușor, inteligent, fericit!

La mulți ani! Îmi doresc ca soarele să strălucească mereu pentru tine, ridicându-ți spiritele! Toate dorințele tale să devină realitate! Cei apropiați și dragi să fie aproape, iar iubirea puternică să-ți încălzească sufletul!

Din toată inima îți doresc fericire și împlinirea dorințelor! Permite-i vieții, ca un mozaic strălucitor, să-ți dea culori strălucitoare de bucurie, evenimente de neuitat și fiecare zi nouă să-ți aducă noroc și bună dispoziție!

De ziua ta, vreau să-ți doresc liniște sufletească, determinare și un mediu de încredere care să te sprijine în orice eforturi!

Lasă viața să fie plină de momente bogate și luminoase, iar obiectivele atinse să te motiveze spre noi realizări! Felicitări!

De ziua ta, îți doresc din toată inima să crezi că există fericire în viață și să simți gustul ei luminos!

Fiecare zi să fie luminoasă și colorată ca un curcubeu! Fie ca dragostea și grija celor mai apropiați să te însoțească la fiecare pas, iar soarele și stelele să-ți lumineze calea zi și noapte! Aniversare frumoasă!

În această zi frumoasă, lasă-mă să te felicit de ziua ta și să-ți ofer o bucată de inimă și suflet. Lasă-ți viața să fie umplută doar cu cele mai uimitoare momente, amintiri minunate și planuri îndrăznețe!

Îți doresc sincer o stea norocoasă care te va ghida doar înainte și numai spre fericire! La mulți ani!

În această zi minunată, vreau să-ți doresc împlinirea dorințelor prețuite, fericire incredibilă, dragoste sinceră și credincioasă, succes și bucurie, toate cele mai bune din viață!

La mulți ani. Lasă viața să curgă sub semnul fericirii și al iubirii, să te încălzească cu bunătate, tandrețe și prosperitate, iar în apropiere să fie rudele și prietenii.

Ziua de naștere este o sărbătoare minunată! Îți doresc principalele lucruri din viață: sănătate, succes, fericire, dragoste. Lasă aceste componente să-ți facă viața mai strălucitoare și mai pozitivă!

La mulți ani! Toate cele mai frumoase! Să ai cea mai însorită zi de naștere, cel mai strălucitor soare, cei mai fideli prieteni, cele mai calde zâmbete, cele mai bune urări, cele mai plăcute mărturisiri, cea mai fermecătoare fericire, cea mai neîntrecută bucurie, cel mai uimitor succes!

Articole recomandate
 • 78+ Mesaje Frumoase de la Mulți Ani și de Dragoste pentru Iubita Mea
 • 280+ Mesaje de La Mulți Ani de Zi de Naștere, Urări Haioase și Emoționante
 • 101 cele mai Frumoase Mesaje de La Mulți Ani pentru Sora, potrivite pentru Facebook sau SMS
 • Frumoase și scurte 170 Mesaje de La Mulți Ani (+ în Engleză)
 • Mesaje de La Mulți Ani pentru Copii (1 – 15 ani), Felicitări de Zi de Naștere

Te felicit sincer de ziua ta! Îți doresc fericire, succes, dragoste, prieteni fideli si vise luminoase! Și tot ce e mai bun!

Îți dorim înțelepciune, bunătate, generozitate. Sănătatea să nu dea greș, iar starea de spirit să fie mereu la înălțime! La mulți ani!

Felicitări! Îți doresc o sănătate imensă, fericire nelimitată, dragoste sigură și un salariu mare.

La mulți ani! Viața este o serie de evenimente bune și luminoase, precum și triste. Îmi doresc să ai mereu oameni în jur, care sunt gata să-ți dea o mână de ajutor și să-ți ofere umărul de încredere în orice moment! Apreciază fiecare minut pe care îl trăiești, deoarece minutele alcătuiesc eternitatea!

Mesaje haioase de la mulți ani de zi de naștere

În viața fiecărei persoane există o zi excepțională a anului – ziua lui de naștere. Puteți transmite o atenție deosebită și neordinară omagiatului cu ajutorul acestor mesaje haioase de la mulți ani de zi de naștere:

 • Îți doresc un drum drept înainte, o dispoziție mereu înflorită și o abundență de umor. Trăiește fără griji și, cel mai important, la maxim. Noroc în dragoste! La mulți ani!
 • Îți doresc să înoți în lux, să te bucuri de mirosul mării și să te refugiezi într-o fericire pufoasă, astfel încât să îți poți trăi viața la un nivel ridicat și fără stres!
 • Îți doresc să-ți reînnoiești conforturilor pământești și să trăiești o viață plină de aventuri nebunești și incredibile. La mulți ani!
 • La mulți ani! Lasă vântul succesului să te lovească în față, capul să se învârte nu de la boli, ci de la succes, de la vinul dulce și de la distracție!
 • Nu-ți pierde niciodată capul, pentru că nu ai altul de rezervă! Trăiește fără să te întristezi, lasă-ți viața să fie strălucitoare și să răsune ca clopoțeii. La mulți ani!
 • Te felicit de ziua ta și din toată inima îți doresc ca în viață toate necazurile să fie depășite, să poți trece ușor prin orice problemă, să mergi pe pașii unor oameni faimoși și mari, dar în același timp să obții propriul succes – mai mare, mai puternic, mai autoritar!
 • Orice criză, fie ea economică sau legată de vârstă, duce la dezvoltare. Prin urmare, îți doresc o viață plină de evenimente incredibile și impresii vii. Folosește prezența momentelor dificile ca ocazie pentru a arăta toate fațetele unicității tale, pentru că ești perfect!
 • La mulți ani! Îți doresc să prinzi pasărea fericirii de coadă și să nu o scapi! Vântul să-ți sufle în fiecare zi bani în cantități mari și să găsești propria carte de povești, unde toate povestirile se termină cu bine!
 • O pungă imensă de succes, bucurie și sănătate! La mulți ani!

La mulți ani! Astăzi s-a născut un copil deștept și frumos, adică tu. Îți doresc să-ți ridici cu mândrie capul, să treci prin viață cu inteligență în minte și cu sentimente sincere în inimă!

 • Îți doresc veșnica înflorire a fericirii și iubirii, să plutești mereu de-a lungul valurilor norocului și prosperității. Mulți ani!
 • La mulți ani! Sărbătoare fericită, distracție nebună, băutură tare și dispoziție maximă!
 • La mulți ani! Vreau să-ți doresc să găsești întotdeauna aventuri interesante, banii să zboare în portofelul tău ca niște albini la flori, să nu existe drame în viața ta, ci doar comedii amuzante și romantism.
 • Să ai o zi fericită de îmbătrânire, oh, adică de naștere. Îți doresc să nu-ți pierzi niciodată fața și să rămâi mereu un diplomat minunat.
 • Îți doresc din toată inima ca orice eșec să devină fleac, în ​​orice situație să păstrezi calmul, iar fericirea să nu fie numai în mâncare, ci și în fiecare suflare de aer!
 • Felicitări de ziua ta și vreau să-ți doresc mai multe zile fericite în viață, vești grozave și senzații plăcute, până la pielea de găină.
 • Fie ca soarta să-ți ofere șic și lux, capul tău să aibă întotdeauna suficientă inteligență, iar inima ta să bată constant în ritmul dansului fericirii. La mulți ani!
 • La mulți ani! Îți doresc carne în ciorbă și bani în portofel!
 • La mulți ani! Îți doresc ca norocul și fericirea să se lipească de tine ca muștele de miere, să reușești mereu să rămâi într-o formă excelentă, cu statut înalt, cu dispoziție veselă, talent unic și personalitate specială.
 • La mulți ani! Îți doresc să fii mereu pe primul loc, să păstrezi sentimentele de tandrețe cu sufletul tău pereche, în fiecare zi peștele de aur să-ți îndeplinească trei dorințe, să ai puterea celor patru elemente și să găsești constant aventuri interesante!

Îți doresc un car de noroc de ziua ta, un coș de bucurie, iar banii să crească în grădină! Sănătate, fericire!

Trăiește pe strada armoniei, în orașul iubirii și creează-ți cea mai frumoasă viață, cea mai bogată! La mulți ani!

Fiecare an nou să nu te îmbătrânească, ci să te facă mai deștept. Păstrează-ți banii în saci și bucură-ți jumătatea cu șoapte plăcute!

#La mulți ani#Mesaje


Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (2)Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (3)Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (4)Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (5)Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (6) (Nu există încă evaluări)

Mesaje de Ziua de Naștere: 150+ Urări Frumoase și Comice de La Mulți Ani (7)Încarc...


De

Karen Robu

Sunt foarte recunoscătoare că ne-ați vizitat paginile. Colectez pentru Dvs. cele mai frumoase texte, mesaje, citate, statusuri, pe care le puteți trimite celor dragi. Aruncați o privire și la articolele învecinate și nu uitați să utilizați tag-urile și meniul.


  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Carlyn Walter

  Last Updated: 17/11/2023

  Views: 6219

  Rating: 5 / 5 (50 voted)

  Reviews: 81% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Carlyn Walter

  Birthday: 1996-01-03

  Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

  Phone: +8501809515404

  Job: Manufacturing Technician

  Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

  Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.