Cele mai frumoase 40 Mesaje de Sf Andrei - Postmodern (2024)

Share on Facebook

Ziua de 30 noiembrie reprezintă în calendarul creștin-ortodox sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul României si apostolul ce a răspândit creștinismul pe teritoriul acestei țări. Cu ocazia acestei sărbători, este important să le transmitem celor ce poartă acest nume urările noastre prin felicitări și mesaje de Sf Andrei, precum următoarea colecție pregătită special pentru tine.

Mesaje de Sf Andrei

1. De Sfântul Andrei, îți urez la mulți ani și multă bucurie! În special în această zi frumoasă de sărbătoare, îți doresc să ai aproape familia, să ai mereu un zâmbet pe buze, diminețile să îți fie mereu pline de speranță, iar viața plină de momente frumoase!

2. Fie ca Sfântul Andrei, cel al cărui nume îl porți, să te ocrotească și să îți lumineze pașii. La mulți ani!

3. De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

4. Fie ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă în suflet și în casă multă bucurie, speranțe și sănătate. La mulți ani!

5. Îți doresc ca Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!

6. În această zi minunată, îți doresc să-ti trăiești viată fără regrete, astfel încât să nu-ți pară rău de nicio decizie făcută, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am șansa să te cunosc zi de zi! Îți urez din toată inima un călduros la mulți ani!

7. Fie ca p*rnind din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu raze de soare care să-ți aducă fericire si bucurie. Multă sănătate și la mulți ani!

Urari de Sf Andrei

Știind cât de important este să îi bucuri pe cei dragi cu ocazia sărbătorilor și zilelor de naștere, ți-am pregătit următoarele urări și mesaje de Sf Andrei care să le aducă un zâmbet pe buze și să le amintească de faptul că au atâtea persoane care îi iubesc alături de ele.

8. Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață frumoasă, liniștită și plină de bucurii și dragoste. La mulți ani!

9. Întrucât azi este o zi atât de bucuroasă pentru tine, îți urez să ai parte de iubire din partea celor dragi, să obții numai reușite atunci cât îți dorești și să poți face față valurilor de fericire pe care sunt sigură că le vei întâlni în viață. La mulți ani!

10. Fie ca, începând de azi, necazurile să te ocolească, bucuria să îți bată zilnic la ușă, lacrimile să fie numai de fericire, iar casa să îți fie mereu plină de dragoste și căldură. La mulți ani de Sf Andrei!

11. Cele mai dificile lucruri de observat și apreciat sunt cele pe care le avem înaintea noastră. Aceste este și cazul prieteniei dintre noi. Cu ocazia zilei tale de nume, aș vrea să îți amintesc de iubirea pe care ți-o port, de prietenia dintre noi pe care sper că o vom păstra întreaga noastră viață. Sper ca de fiecare dată când ne vom vedea să ne putem aminti de toate momentele plăcute pe care le-am trăit de-a lungul timpului. La mulți ani!

12. Ore întregi am încercat să găsesc mesajul perfect pentru a-ți transmite cele mai sincere urări pentru ziua ta de nume. Și cu toate acestea, nu am reușit. Motivul este simplu: nimic nu poate fi atât de clar și complex precum prietenia și sentimentele calde pe care le am pentru tine. Îți urez multă sănătate, bucurie, răbdare și reușite în tot ceea ce vrei să realizezi. La mulți ani de Sfântul Andrei!

Mesaje de Sf Andrei pentru copii

Timpul, acest râu ce nu încetează din a curge, trece atât de rapid, încât azi copiii abia sosesc pe lume, iar mâine parcă sunt gata să se îndepărteze de cuibul pe care l-am pregătit cu atâta grijă pentru ei. Cu toate acestea, a-l vedea pe cel mic cum crește și devine o persoană din ce în ce mai frumoasă, orice obstacol sau întristare a meritat. Ca părinte, tot ceea ce faci alături de copil devine o influență asupra vieții acestuia, așa că este datoria părinților de a fi persoane din ce în ce mai bune pe zi ce trece. Transmite-i fiicei sau fiului urări calde și înțelepte de la mulți ani inspirându-te din aceste mesaje de Sf Andrei pentru copii create special pentru tine.

13. La mulți ani de Sf Andrei, fiul meu drag! Ești fiul minunat pe care orice părinte și l-ar putea dori. Nu uita, orice s-ar întâmpla în viața ta, eu voi fi mereu lângă tine și te voi susține așa cum pot mai bine. Cu drag, mama ta care te iubește cel mai mult!

14. La mulți ani, fiul meu! Inima îmi este plină de amintiri, de primele momente în care te-am ținut în brațe, de primii tăi pași și de zâmbetele tale inocente de copilaș. Sper ca această zi de sărbătoare să îți bucure sufletul și să îți aducă energia și răbdarea de care ai nevoie zi de zi!

15. Fiica mea dragă, fiecare zi pe care am petrecut-o cu tine în ultimii ani a fost mai mult decât fericită. Împlinirea și bucuria pe care o simt de fiecare dată când te privesc este de nedescris. Îți urez, draga mea, să ai parte numai de fericire, sănătate, împlinire și iubire alături de toți cei pe care îi iubești și cei pe are îi vei iubi pe parcursul vieții tale. La mulți ani, iubita mea fiică!

16. Legătura dintre o mamă și fiica sa este un lucru unic, imposibil de distrus. Din prima clipă în care te-am privit și te-am ținut în brațe, am știut că viața mea este completă. Nimic nu se compară nu bucuria de a fi alături de copilașul pe care l-ai crescut și pe care îl iubești zi de zi din ce în ce mai mult, până ajungi să te întrebi cum ai putut trăi atâta timp fără bucuria de a-i fi mamă. Draga mea, îți urez un călduros la mulți ai de ziua ta de nume și sper ca fiecare zi pe care o vei trăi să fie cea mai frumoasă pe care ai trăit-o până atunci. La mulți ani de Sf Andrei!

17. Fiul nostru iubit, tu ești și vei rămâne băiețelul care ne-a luminat zilele din prima clipă, chiar dacă acum ai ajuns un bărbat bun și înțelept. Îți urăm să întâlnești în cale prin drumul vieții numai bucurie și iubire, să capeți răbdare și înțelegere pentru cei din jur și să rămâi fiul minunat pe care îl iubim. La mulți ani, dragul nostru!

18. Iubita mea fiică, la mulți ani de Sfântul Andrei! Îți doresc multe bucurii, pace în suflet și iubire în casă. Fie ca toată fericirea să se adune în zâmbetul tău zi de zi, iar razele soarelui să îți lumineze și încălzească inima spre a primi cu brațele deschise tot ceea ce viața are să-ți ofere. O lecție pe care ți-o pot oferi ca mamă este să cauți mereu să oferi iubire și să îți construiești viața așa cum dorești!

19. Deși au trecut ani de când te-am ținut pentru prima dată în brațe și ți-am auzit primele cuvinte, pare că a trecut numai o clipită. Anii aceștia au trecut ca un vis, dar iată că am ajuns să am în fața mea un bărbat desăvârșit. Zi de zi, tot ceea ce faci mă umple de mândrie și admirație. Te iubesc, dragul meu fiu! La mulți ani de ziua ta de nume!

Mesaje de Sf Andrei și Andreea

Pentru a le transmite celor dragi urările tale de Sf Andrei, ți-am pregătit aceste mesaje de Sf Andrei și Andreea din care te poți inspira pentru a le spune familiei și apropiaților ceea ce le dorești în viață.

20. Draga mea Andreea, sper ca această zi frumoasă să îți aducă numai fericire, liniște și iubire. De ziua ta, îți urez un călduros la mulți ani!

21. Cele mai fericite zile pe care le putem petrece împreună cu cei dragi sunt cele de sărbătoare. Pentru că suntem într-o astfel de zi, îți urez la mulți mai și să ai parte numai de sănătate și bucurie!

22. Este o zi în care sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La mulți ani!

23. Dragul meu Andrei, sper ca această zi frumoasă să te găsească alături de cei pe care îi iubești, cu portofelul plin, frigiderul încărcat cu mâncare gustoasă și zâmbetul pe buze. La mulți ani!

24. La mulți ani de Sfântul Andrei! Îți doresc să te bucuri de această sărbătoare și să ai parte de tot ceea ce îți dorești!

Urari de la multi ani de Sf Andrei

Cel mai frumos sentiment este acela de a fi alături de cei dragi în momentele în care aceștia își doresc prezența celor la care țin. Un mod perfect de a fi alături de ei este acelsa de a le aminti cât de mult îi iubiți cu ocazia zilelor de sărbătoare, importante pentru ei. Astfel, am pregătit aceste urari de la multi ani de Sf Andrei special pentru tine.

25. Draga mea, ziua de astăzi este una dintre multe ocazii de bucurie pe care le vei întâlni în viață. Știu și sper ca fiecare moment pe care îl petreci să se simtă asem*ni unei noi aventuri pe care să o poți termina cu bine pentru a ajunge la comoara la care cu toții visăm, înțelepciunea și iubirea. Cu ocazia zilei tale de nume, îți urez un călduros la mulți ani!

26. Știu că zilele de sărbătoare sunt cele mai frumoase, așa că îți doresc să te bucuri de aceste momente alături de cei dragi și să îți amintești mereu de fericirea pe care viața ți-o poate aduce chiar și atunci când lucrurile pot părea mult prea complicate. La mulți ani de Sf Andrei!

27. Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire si tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

28. La mulți ani cu ocazia zilei tale de nume! Îți urez din partea întregii familii numai bucurie, sănătate, răbdare și înțelepciune pe care să le poți împărtăși cu toți cei pe care îi iubești.

29. Cu ocazia acestei zile frumoase, îți doresc să te înconjori mereu de persoane care te iubesc, de zâmbete sincere și calde, iar soarele să răsară mereu asupra ta cu speranțe noi și cu bucurii la care poate nici nu ai visat. La mulți ani de Sfântul Andrei!

Urari de Sf Andrei pentru prieteni

Prietenii sunt cei mai importanți în momentele de bucurie pentru a putea împărtăși zâmbetele cu cineva, dar importanța lor este cu atât mai mare atunci când viața nu este tocmai un vis frumos. Sperăm că vă puteți inspira din aceste urari de Sf Andrei pentru prieteni pentru a le transmite urările frumoase de la mulți ani.

30. La mulți ani, dragul meu Andrei! Îți doresc să nu uiți niciodată de momentele frumoase pe care le-ai petrecut alături de familie, să ai mereu noroc și succes în ceea ce faci, iar zâmbetul să îți fie mereu arma cu care lupți cu greutățile ce mai apar uneori.

31. Îți doresc să ai mereu încredere în tine, să fii bun și răbdător și să nu rămâi complet uimit de toate bucuriile pe care le vei întâlni în cale. La mulți ani!

32. Știm amândoi că nu suntem oameni perfecți, dar cred că prietenia dintre noi este cel mai apropiat lucru de perfecțiune pe care îl avem. Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să rămâi un om bun și săritor, plin de energie și harnic, cel mai bun prieten pe care cineva îl poate avea. La mulți ani!

33. Îți mulțumesc pentru prietenia, răbdarea și energia de pozitivă pe care le-am împărțit în anii ce au trecut. Sper ca prietenia dintre noi să continue multă vreme de acum, iar noi să creștem și să ne bucurăm de ceea ce ne aduce viața. Îți doresc să ai mereu familia și prietenii aproape, să faci lucruri care te bucură, să îți faci mereu datoria știind cât de important este. La mulți ani!

34. Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, amice, vreau să îți urez un drum lin prin viață, lipsit de regrete, plin de momente liniștite și vesele. De asem*nea, îți doresc ca viața să îți aducă în cale fata perfectă care să îți ofere o poveste de iubire ca în filme. La mulți ani mulți și frumoși!

35. Draga mea prietenă, te felicit pentru viața frumoasă pe care ți-o construiești zi de zi și pentru faptul că înfrumusețezi viețile tuturor celor din jurul tău. Îți urez ca liniștea, bucuria și iubirea să îți fie mereu tovarăși de drum, iar munca și pasiunile tale să își aducă fericire și împlinire. La mulți ani!

36. Cu ocazia acestei zile frumoase, și soarele a ieșit din nori pentru a-ți ura un călduros la mulți ani! Sper să vezi fiecare zi ca pe un dar, ca pe o oportunitate de a face tot ceea ce îți place și de a lucra pentru lucrurile pe care ți le dorești. Îți doresc motivația, energia, iubirea, răbdarea, liniștea și bucuria necesare pentru a-ți construi viața pe care o dorești. La mulți ani!

Urari de Sf Andrei haioase

Pentru că știm cât de important este să fim originali atunci când le transmitem celor dragi urările noastre, am pregătit aceste urari de Sf Andrei haioase pentru cei dragi din care sperăm că vă puteți inspira!

37. Bătrânelele sunt cele mai simpatice și dulci atunci când sunt împreună cu prietenele lor. Cu puțină răbdare, și noi vom ajunge acolo, așa că bucură-te de această zi de sărbătoare și cândva vom putea fi noi acele bătrânele hazlii. La mulți ani!

38. Anul acesta, pentru că știu cât de mult ai așteptat să afli ce cadou ți-am pregătit de ziua ta, sunt aici să îți spun ce am considerat că va fi perfect pentru tine: prietenia mea! Sunt sigură că nu vei mai primi un asem*nea dar vreodată, așa că tot ce îmi mai rămâne de făcut este să îți urez un călduros la mulți ani de Sf Andrei!

39. O lecție importantă în viață este să lași în urma ta lucrurile pe care nu le poți schimba, la fel și regretele. Timpul care a trecut nu se mai întoarce, așa că poți uita și de cadoul pe care ar fi trebuit să îl primești de la mine, pentru că am uitat să îl cumpăr. Dar nu e nicio problemă, trecutul e trecut, noi să fim sănătoși și bucuroși în viitor. La mulți ani!

40. Se pare că a trecut un an de când ți-am amintit că ești cea mai atrăgătoare persoană din viața mea. Cu ocazia zilei tale de nume, aș vrea să îți amintesc să te bucuri de frumusețea ta și să fii dispusă să îmi mai dai și mie din splendoarea ta. La mulți ani de Sfântul Andrei!

Sperăm că aceste mesaje de Sf Andrei potrivite pentru familie, prieteni, iubiți sau iubite să te fi inspirat pentru a le trasnmite gândurile tale calde cu ocazia acestei sărbători!

Citești și

50 Mesaje de la multi ani pentru sotie cu care s-o impresionezi

TOP citate despre amintiri frumoase, de neuitat

65 Mesaje de la multi ani pentru sot care să-l impresioneze

Cele mai frumoase 40 Mesaje de Sf Andrei - Postmodern (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5796

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.