Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (2024)

Sfantul Andrei desi era iudeu de neam, a propovaduit intr-o parte a pamantului romanesc, la stramosii nostri geto-daci, si anume in teritoriile situate pe tarmul apusean al Marii Negre (Pontul Euxin).

Sfantul Andrei, “cel intai chemat” la apostolie era frate al lui Simon Petru, care s-a numarat, de asem*nea, printre cei 12 apostoli ai Domnului, fiind amandoi fiii pescarului Iona.

Sfantul Andrei este o sarbatoare religioasa importanta pe data de 30 noiembrie in calendar ortodox. Peste 700.000 de romani isi sarbatoresc ziua de nume, iar daca ai cunoscuti care poarta numele Andrei, Andreea sau alte derivate, nu rata ocazia sa le transmiti urari sincere de la multi ani.

Vezi mai jos urari sincere si frumoase de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui, cu care sa-i feliciti pe cei dragi.

Urari de la multi ani de ziua numelui

Cei care poarta numele Andrei, Andreea, Andi,Andrada, Andruta, Andries sau alte derivate isi serbeaza pe 30 noiembrie ziua numelui. Cu aceasta ocazie, fiecare dintre noi transmitem ganduri frumoase celor care poarta aceste nume. In aceasta zi, aproximativ 720.000 de romani isi serbeaza onomastica. Cu aceste urari de la multi ani de ziua numelui vei reusi sa-i feliciti pe cei dragi.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (1)

😇Te felicit, Andrei/ Andreea. Iti doresc sa fii mai curajos/ curajoasa in viata, sa mergi pe o cale ferma si dreapta, deschizandu-ti drumul cu o inima curata.

😇In aceasta sarbatoare, Andrei, vreau sa-ti doresc fericire, pace si bunastare. Sa ai o viata exact asa cum ti-o inchipui: daca vrei dragoste – lasa dragostea sa vina, daca vrei bani – lasa averea sa-ti cada in cap, daca vrei sanatate – fie ca bolile nu numai sa se retraga de la tine, dar si de la toti cei dragi. La Multi Ani!

😇De ziua numelui tau, iti doresc pace in suflet, armonie si un sentiment etern de fericire!

😇Andrei, felicitari pentru ziua numelui tau! Iti doresc sa faci intotdeauna fata oricarei probleme si sa-ti poti umple viata cu momente de fericire si distractie.

😇Lasa ocrotitorul tau Sfantul Andrei sa devina asistent in orice afacere, sa te ajute sa obtii succes si bunastare, sa-ti atingi obiectivele. Felicitari!

😇De ziua numelui tau, fie ca planurile sa nu se prabuseasca niciodata si sperantele sa se implineasca intotdeauna!

😇Te felicit de Ziua Sfantului Andrei si iti doresc sincer putere, intelepciune, perseverenta, credinta in tine insuti si o lupta constanta doar pentru victorie.

😇De Ziua Sfantului Andrei, iti doresc din toata inima o viata simpla si amabila, o forta invincibila si o credinta puternica, o dorinta neobosita de a face bine si de a-i ajuta pe cei care au nevoie, de a nu te abate de la scopurile si aspiratiile tale, de a pretui dragostea rudelor tale si de a lumina aceasta lume cu bunatatea sufletului tau.

😇Felicitari pentru Ziua Sfantului Andrei. Fie ca ingerul sa te ocroteasca, norocul sa nu te paraseasca, iar curajul sa te duca la o nobila victorie!

😇Imi doresc ca Ziua Sfantului Andrei sa-ti fie umpluta doar cu bine! Fie ca Sfantul Andrei sa-ti trimita multa putere, credinta in tine si noroc!

😇La Multi Ani de ziua numelui tau Andrei! Sa nu existe raceala in inima, iar flacara iubirii si a curajului sa arda mereu in viata ta.

😇Felicitari pentru Ziua Sfantului Andrei! Din toata inima iti doresc sanatate, iubire, prosperitate, pace, bucurie, forta puternica si intaietate in toate!

😇Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule!

😇Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

😇Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza, sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

😇Andreea, iti urez sa ai o viata frumoasa ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

😇Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

😇Felicitari, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

😇La multi ani, draga Andreea/Andrei! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

😇La multi ani de ziua ta, Andreea/Andrei!

😇La multi ani, Andreea! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu imi luminezi mie viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat care sa tina o viata intreaga!

Urari haioase pentru prieteni de Sf. Andrei

La 30 noiembrie a fiecărui an, are loc o sărbătoare anuală numită Ziua Sfântului Andrei pentru a comemora ziua sărbătorii Sfântului Apostol Andrei. 30 noiembrie este Ziua Sfântului Andrei și este ziua națională oficială a Scoției, precum și sărbătoare națională în România. Este, de asem*nea, o zi de sărbătoare în Scoția. Vezi mai jos urarile haioase de Sf. Andrei pentru prieteni, si amuzai de ziua Sf. Andrei.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (2)

🔆Ieri am vizitat arhiva destinelor si, dupa ce am gasit-o pe a ta acolo, am corectat toate necazurile, inlocuindu-le cu nesfarsite minute de fericire! Totul va fi bine, iti garantez! La Multi Ani de Sf. Andrei!

🔆Felicitam toate prietenele necasatorite care in aceasta seara isi vor ghici si prezice soarta. Va dorim sincer adevarata fericire feminina!

🔆In aceasta zi, vrem sa-i felicitam pe toti prietenii ce poarta numele de Andrei si Andreea de Ziua Ingerului lor si sa le dorim sa simta intotdeauna sprijinul ingerului lor pazitor, precum si al prietenilor si rudelor. Fiecare zi sa va zambeasca cu vesti bune, iar noaptea sa inlature orice oboseala si toate necazurile.

🔆Cand te-am intrebat ce sa-ti ofer de ziua numelui tau, mi-ai raspuns modest – ceva din aur. In drum spre tine, m-am intalnit cu prietenul meu – un om de aur! Il iau cu mine, asteapta-ne! Ajungem in curand!

🔆Imi doresc ca visele tale sa innebuneasca de la capacitatile tale! La Multi Ani de Sf. Andrei!

🔆Am reusit! Am scris la timp! Felicitari pentru ziua numelui si iti doresc ca totul sa fie minunat cu tine! Sunt fericit ca am fost primul care te-a felicitat, chiar de e ora 12 si deja dormi!

🔆La Multi Ani, Andreea! Iti doresc sa iubesti, sa iubesti etern. Sa iubesti de la prima vedere! Desi stiu ca nu crezi in iubire la prima vedere, pentru ca nu poti intelege din prima cine si cati bani castiga!

🔆La Multi Ani de ziua numelui! Fie ca dragostea si norocul sa te insoteasca peste tot si intotdeauna, fiecare zi sa fie mai stralucitoare decat orice foc de artificii si mai captivanta decat filmele interesante.

🔆Cine poate spune ca nu am cea mai frumoasa floare langa mine? Chiar si florile palesc in fata frumusetii sufletului tau! Sa fii sanatoasa si fericita! La Multi Ani de ziua numelui!

🔆Cu ocazia zilei Sfantului Andrei, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La Multi Ani!

🔆Andrei, felicitari! Iti doresc multa sanatate si o forta incredibila – astfel incat orice munti sa poata fi rasturnati.

🔆Multa vreme am cautat cuvintele potrivite pentru aceasta zi si am decis sa-ti doresc cel mai important lucru: bani in toate buzunarele, sanatate in toate organele si fericire in toate colturile! La Multi Ani de ziua numelui!

🔆Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! La Multi Ani!

🔆Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule!

🔆Andreea, iti urez sa ai o viata frumoasa ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

🔆Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

🔆Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi Ani Andrei/Andreea!

🔆La multi ani, fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatatea te paleasca, prietenii sa nu te uite si sa ai bucurii multe!

🔆Felicitari, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

Felicitari si urari de Sf. Andrei si Andreea

Ziua Sfantului Andrei este comemorata ca o sarbatoare a culturii si traditiilor scotiene, in special a mancarii si a muzicii. Un aliment traditional este cullen skink – un tip de supa de peste. Mielul este, de asem*nea, un aliment popular in timpul sarbatorilor de Sfantul Andrei. De asem*nea, este vazut ca marcand inceputul unui sezon de festivaluri de iarna scotiene care includ Ziua Sfantului Andrei, Hogmanay si Burns Night. Daca ai nevoie de felicitari si urari de Sf. Andrei pentru a-ti felicita familia si prietenii, citeste mai jos.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (3)

🥂Lasa ingerul bun sati protejeze casa de tot raul. Iubeste si apreciaza fiecare moment petrecut pe pamantul nostru minunat. La Multi Ani!

🥂Felicit toata lumea de ziua Sfantului Andrei. Lasati ingerul pazitor sa pastreze cu atentie toti barbatii cu numele sau si sa ofere femeilor un sentiment de fiabilitate, grija si protectie.

🥂In aceasta sarbatoare minunata – ziua Sfantului Andrei, ne grabim sa le dorim tuturor pace si prosperitate!

🥂In sarbatoarea stralucitoare a apostolului Andrei, felicitam sincer toata lumea cesi serbeaza numele! Sa va dea Dumnezeu sanatate, tarie si rabdare!

🥂Fie ca sarbatoarea sfanta, ziua Sfantului Andrei, sa va umple inimile cu adevarata tarie a spiritului, a nobilimii si a intelepciunii!

🥂La Multi Ani de Sf. Andrei! Lumina puternica a acestei sarbatori sati lumineze sufletul, sati acorde bucurie linistita si sati pastreze pentru totdeauna credinta.

🥂Felicitari pentru Ziua Sfantului Andrei. Iti doresc ca Sfantul Andrei sa te ajute intotdeauna in fapte bune si ca aceasta sarbatoare sa marcheze nu numai o iarna buna si calma, ci si o viata lunga si fericita pentru tine.

🥂Felicitari! Lasatii pe cei dragi sa va faca mereu fericiti, prietenii sa fie acolo si totul sa mearga bine!

🥂La Multi Ani, Andreea! Iti dorim intelepciune in actiunile tale si sa ti se raspunda la rugaciuni!

🥂Fii ferm in credinta ta, ajutai pe cei aflati in nevoie, iarta oamenii pentru greselile lor si fii milostiv fata de cei apropiati! La Multi Ani de Sf. Andrei!

🥂La Multi Ani de Sf. Andrei! Iti doresc dragoste puternica si reciproca, speranta stralucitoare si vesela!

🥂As dori sai felicit pe toti crestinii ortodocsi pentru sarbatoarea stralucita a Sfantului Andrei! Lasatil pe sfantul apostol sa va auda toate rugaciunile si sa va ajute sa faceti fata tuturor necazurilor pe drumul vostru!

🥂Astazi, de ziua Sfantului Andrei, as vrea sati doresc ca viata ta stralucitoare si vesela sa fie plina de dragoste pentru sem*nii tai, fericire, prosperitate!

🥂Felicitari de ziua numelui tau! Sa se intample numai evenimente bune in aceasta zi, sa ai parte doar de emotii pozitive si intalniri dorite si visele sa devina realitate.

🥂Unele invataturi ale Sfantului Andrei vor ramane intotdeauna cu noi dea lungul generatiilor si astazi este ziua de ai respecta marele sfant!

🥂Chiar si Steagul National al Scotiei il reprezinta pe St.Andrew, asa ca Scotia se refera la St.Andrew, iar scotienii chiar se straduiesc cand vine vorba de sarbatorirea Sfantului Andrei!

🥂Daca cititi istoria, veti afla ca Sfantul Andrei a avut ganduri si credinte cu adevarat adecvate si, cu acest gand, sa sarbatorim aceasta zi a Sfantului Andrei!

🥂Sf. Andrew va fi mereu in inimile tuturor scotienilor si il vom respecta intotdeauna cat traim!

🥂Hei tuturor, este timpul sa sarbatorim sfantul patron al Scotiei, Sfantul Andrei, pentru ca este aproape 30 noiembrie!

🥂Buna ziua tuturor, este timpul sa va sarbatoriti cultura scotiana cu entuziasm reinviat, deoarece Ziua Sfantului Andrei este chiar dupa colt!

🥂Nu ar trebui sa fie necesara specificarea unei zile in care sa le dorim binele celorlalti, dar Ziua Sfantului Andrei este o astfel de zi care ne implora sa privim lumea din perspectiva Sfantului Andrei si sa dorim tot binele tuturor!

🥂Daca oamenii ar fi suficient de intelepti ca sa traiasca si sa iubeasca felul in care predicase Sfantul Andrei, lumea ar fi fost un loc mai bun.

🥂Sf. Ziua lui Andrew este chiar dupa colt si este ocazia perfecta pentru ati reinnoi convingerile in dragoste si bunatate!

🥂Vati indoit vreodata ca bunatatea si dragostea ar putea face lumea un loc mai bun in care sa locuiti, daca aveti, este timpul sa va indepartati indoielile, deoarece o mica citire despre marele sfant protector al Scotiei va fi suficienta pentru a inculca unele credinta in tine si in ziua Sfantului Andrei este o zi perfecta pentru a incepe aceasta aventura!

🥂E timpul sal cinstim pe marele hram Sfantul Andrei si putem face asta raspandind predicarile sale la cat mai multi oameni posibil!

Mesaje si urari de Sf. Andrei pentru iubit/iubita

Sfantul Apostol Andrei se bucura de o cinstire deosebita in Bisericile rusa, greaca si romana, datorita faptului ca a predicat in teritorii care apartin azi Rusiei, Greciei si Romaniei. Patriarhia ecumenica din Constantinopol il socoteste chiar ca “intemeietor” al acestui “scaun apostolic”. In aceasta zi este important sa fim aproape de cei dragi, in special de iubitul sau iubita ta. Citeste mai jos mesaje de la multi ani si urari de Sf. Andrei cu care sa-ti feliciti iubita sau iubitul.

✔️Draga, iti doresc La Multi Ani! Esti o persoana foarte valoroasa pentru mine si vreau sa fii mereu incredibil de fericita!

✔️Te felicit de ziua ingerului! Fie ca viata sa-ti ofere mai multe momente stralucitoare si toate cele mai bizare si pretuite dorinte sa devina realitate! Te iubesc!

✔️As vrea ca ingerul tau sa nu te paraseasca, iar fericirea si intelegerea sa domneasca intotdeauna in casa ta. Sa te inconjoare numai prieteni sinceri, loiali, de incredere si oameni amabili. La Multi Ani, iubitule!

✔️Iubitule! Iti doresc o viata minunata, sa ti se intalneasca oameni frumosi si buni la fiecare pas! Felicitari de ziua numelui!

✔️Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La Multi Ani, iubita mea!

✔️Dragul meu! Sa fii inconjurat doar de oamenii tai iubiti si dragi. Succesul sa te insoteasca peste tot si ingerul sa te protejeze mereu de necazuri! La Multi Ani de Sf. Andrei!

✔️Azi e ziua ingerului tau! Iti doresc multa sanatate si multe motive de bucurie! Fiecare dimineata sa inceapa cu un zambet si fiecare zi sa fie fericita si insorita.

✔️Barbatul meu iubit, bucata mea de fericire, iti doresc La Multi Ani! Esti universul meu, esti lumea mea si iti multumesc pentru asta. Iti doresc sa realizezi tot ceea ce iti doresti!

✔️Sa fie eu cel mai bun pentru tine! Restul nu conteaza. La Multi Ani!

✔️Esti curajos si puternic si cu siguranta vei reusi exact asa cum iti doresti! Sunt fericita cu tine si vreau ca fericirea noastra sa fie mai inalta decat cerul. La Multi Ani de Sf. Andrei si La Multi Ani noua!

✔️Te rog sa accepti cele mai sincere felicitari ale mele de ziua ingerului tau! In aceasta sarbatoare, vreau sa-ti urez tot binele din lume, sa existe cat mai multe emotii bune, momente placute si un ciclu constant de evenimente pozitive in viata. Te iubesc!

✔️Draga mea, iti doresc La Multi Ani! Multa sanatate, sa se implineasca tot ce ai conceput, sa te inconjoare doar prietene fidele si oameni apropiati! Nu uita ca te iubesc foarte mult!

✔️La Multi Ani, Andreea/ Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!

✔️O modalitate excelenta de a petrece ziua Sfantului Andrei si de a-i aduce tribut este citind si impartasind credintele si predicarile sale!

✔️Hei tuturor, permiteti-ne sa schimbam urari si urari de bine cu prietenii si rudele noastre, pentru ca Sfantul Andrei este aici!

✔️Sa speram ca Sfantul Andrei ne aduce multe binecuvantari de la Sfantul Andrei de oriunde s-ar afla!

✔️Lumea este intr-adevar un loc mai bun si suntem norocosi sa mergem pe solurile pe care au fost umblati marii sfinti precum Sfantul Andrei!

✔️Ziua Sfantului Andrei este o zi in care ne aducem aminte de marele sfant Sfantul Andrei si ne reamintim de numeroasele perspective despre viata pe care ni le-a dat!

✔️Suntem cu adevarat recunoscatori ca o persoana grozava ca Sfantul Andrei a trait in aceasta lume si ne-a oferit sansa de a cunoaste predicile si credintele sale!

✔️Sa ne bucuram cu totii si sa ne rugam ca viata tuturor sa fie plina de binecuvantari de la sfantul patron al Scotiei, Sfantul Andrei!

Urari de La Multi Ani pentru copii de Sf. Andrei

Importanta generala a Sf. Andrei pentru Scotia se bazeaza pe faptul ca el este sfantul oficial al tarii, simbolismul crucificarii sale fiind chiar prezent pe steagul lor national. Este de remarcat faptul ca, pe langa faptul ca este sfantul protector al Scotiei, Andrei este si sfantul patron al altor tari, inclusiv Grecia, Rusia, Ucraina si Cipru. Aceasta zi este importanta pentru toate varstele, iar daca doresti sa feliciti copii din familia ta, de Sf. Andrei citeste mai jos urarile de la multi ani pentru copii de Sf. Andrei.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (4)

😍Andries, fii fericit si neobosit in aspiratiile tale, crede intotdeauna in tine si in punctele tale forte, gaseste doar activitati si hobby-uri interesante pentru tine, fa ceea ce iti place si imbunatateste constant tot ceea ce te inconjoara. La Multi Ani!

😍Te felicit, Andreea, si La Multi Ani. Iti doresc tot binele din lume, succes si dragoste. Fie ca prietenii tai sa fie intotdeauna credinciosi, dorintele sa se implineasca, iar norocul sa te urmeze la fiecare pas. Sarbatoare fericita!

😍La Multi Ani! Mai multe zile luminoase pentru tine si lasa esecurile sa ramana doar un vis urat.

😍De Ziua Sfantului Andrei, vreau sa ai acelasi spirit puternic si credinta mare ca cea din sufletul Apostolului!

😍Iti doresc sa ramai un copil frumos, sincer, vesel! Iti doresc sa ai multe oportunitati si succes in viata! Ingerul tau pazitor neaparat te va ajuta in asta!

😍Felicitari pentru Ziua Sfantului Andrei! Le dorim tinerilor sa fie acceptati in companiile de tineret, iar fetele sa aiba succes in preziceri!

😍Vreau nu numai aceasta sarbatoare sa fie luminoasa, ci si toate zilele tale sa-ti bucure inima si sa-ti ofere dragoste! Felicitari!

😍Felicitari pentru Ziua Sfantului Andrei! Iti doresc campionat in viata si noroc pe orice cale!

😍Andries! Iti dorim sa ramai acelasi copil vesel si sincer. Lasa-ti calitatile excelente, datorita carora stii cum sa gasesti limba comuna cu orice persoana, sa te ajute sa ocupi locul avantajos in viata.

😍Fie ca tot la ce visezi sa fie realizat usor si fara efort. Iti dorim sa nu pui niciodata la indoiala propria importanta si sa privesti cu indrazneala inainte, spre viata adulta! La Multi Ani de Sf. Andrei!

😍Felicitari! Fie ca Dumnezeu sa-ti lumineze calea vietii si sa-ti dea o speranta stralucitoare, iar generozitatea sufletului si mila sa te conduca intotdeauna la har si fericire.

😍Felicitari de Ziua Sfantului Andrei, care a trait si a suferit in numele credintei si care ne patroneaza pana astazi. Sa fii la fel de perseverent in atingerea obiectivelor si fidel principiilor si punctelor tale de vedere ca apostolul, dupa care esti numit.

Urari de ziua numelui pentru Facebook

Din 2012, ziua Sfantului Andrei – 30 noiembrie – este sarbatoare legala si zi nelucratoare. Romanii au intrat astfel oficial in clubul natiunilor care isi revendica inceputurile crestine de la apostolul Andrei, alaturi de scotieni, spanioli, greci si rusi. Multa lume isi sarbatoresc si ziua numelui, iar cum numele Andrei este un nume popular, cu siguranta cunosti o persoana cu acest nume. Daca doresti sa-l feliciti si nu stii cum, mai jos ai urari de ziua numelui pentru Facebook cu care sa feliciti pe Facebook sau in privat.

🤗La Multi Ani de ziua numelui! Iti doresc multa sanatate si tot felul de beneficii pentru cea mai fericita si mai minunata viata.

🤗Te felicit din suflet, Andrei. Fii mereu fermecator, glorios in reusita si fapte mari, iubit de cei dragi si prieteni, rasfatat de soarta si de sufletul vesel.

🤗Iti doresc sanatate, Andrei, mult succes, perseverenta si putere de incredere. Poarta-ti cu demnitate numele!

🤗Vreau sa-l felicit pe frumosul Andrei si sa-i doresc claritate mintala, agilitate in actiuni, sclipire in ochi, constanta in actiuni si independenta in viata! La Multi Ani de Sf. Andrei!

🤗Draga Andrei, in aceasta zi fericita si vesela, te felicit din suflet si iti doresc mult noroc pe drumul vietii si prosperitate!

🤗De Sf. Andrei, fie ca dragostea sincera, bunatatea si fericirea sa-ti copleseasca pentru totdeauna sufletul!

🤗De ziua numelui, fie ca toate obiectivele sa fie atinse de tine, prietenii sa-ti fie fideli si devotati, iar iubirea sa fie reciproca si eterna.

🤗Te felicit, Andreea. Fie ca a ta carisma sa faca aceasta lume mai stralucitoare, talentul tau sa te ajute sa deschizi calea spre victorie, zambetul tau sa dea caldura celor dragi, iar caracterul tau si daruirea sa-ti asigure succesul si prosperitatea.

🤗Draga Andreea, te felicit din suflet si iti doresc dragoste sincera, oameni dragi, mult noroc in viata, momente vesele, evenimente fericite, obiective inalte, forta incredibila, sanatate excelenta, prieteni de incredere si mult noroc!

🤗Andries, lasa viata ta sa constea doar din momente pozitive! Iti doresc sa ramai intr-o forma excelenta, sa fii intotdeauna sanatos si sa depasesti cu usurinta toate obstacolele din calea catre obiectivele tale pretuite! Felicitari!

🤗Andrei, accepta felicitarile mele in aceasta zi. Iti doresc mult succes in viata si activitati fructuoase, evenimente interesante, sanatate buna, fericire personala si emotii pozitive.

Urari si felicitari frumoase de Sf. Andrei

In anul 1995, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat ca ziua Sfantului Apostol Andrei sa fie insemnata in calendarul bisericesc cu cruce rosie, semn de mare sarbatoare. Iar in aceasta zi, urarile si felicitarile sunt o necesitate. Daca nu esti inspirat, poti gasi mai jos urari si felicitari frumoase de Sf. Andrei.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (5)

💙Felicitari de ziua numelui! Iti doresc sa faci fata cu indemanare si abilitate oricarei probleme, inlaturand orice obstacole din calea catre obiectivul tau si umplandu-ti viata cu momente de fericire si distractie.

💙Iti doresc sa petreci fiecare zi pe placul tau. Fii iubit, de succes si fericit!

💙Minunatul si dragul Andries, te felicit din suflet. Sa-ti arati talentul in toate, sa intalnesti fericirea si dragostea pe calea vietii, sa tii pasul cu norocul, sa te bucuri in fiecare zi si sa le zambesti mai des celor dragi.

💙Felicitari, Andrei. Iti doresc o minte stralucitoare, curaj si ambitie!

💙Draga Andreea, te felicit si iti doresc sincer sa traiesti sanatoasa si fericita, sa te lasi in razele succesului si gloriei, sa fii o persoana respectata si amabila, sa ramai mereu un om de incredere si curajos, sa intruchipezi toate ideile tale, sa crezi in tine si sa iubesti sincer.

💙Te felicit si iti doresc sincer incredere in forta ta si o dispozitie optimista, idei grozave si planuri grandioase, fericire reala si noroc fara indoiala, mare dragoste si respect sincer, prieteni loiali si emotii stralucitoare. La Multi Ani de Sf. Andrei!

💙Sa existe multe oportunitati in viata ta de a atinge obiectivele necesare, sa nu-ti pierzi niciodata inima, iar drumul tau sa ramana mereu fericit si bun. La Multi Ani de Sf. Andrei!

💙Fie ca planurile sa nu dea gres niciodata, iar sperantele sa se implineasca intotdeauna. La Multi Ani!

💙Andrei, felicitari din suflet! Lasa curajul numelui tau sa-ti serveasca drept sprijin si protectie de incredere in viata! Fericire, dragoste, loialitate, demnitate!

💙Iti doresc sa traiesti fara dificultati si pierderi, sa crezi in tine insuti si sa cuceresti noi obiective. La Multi Ani de ziua numelui!

💙Draga Andreea, te felicit pentru aceasta zi minunata si vreau sa-ti doresc sa fii o castigatoare in viata si un lider curajos in afaceri, o muncitoare excelenta si o figura de succes, o prietena de incredere si loiala. La Multi Ani de ziua numelui tau frumos!

Cele mai misto urari de Sf. Andrei

Evanghelia dupa Ioan mentioneaza ca Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul, care i-ar fi recomandat sa-l urmeze pe Isus. Conform aceleiasi evanghelii, Andrei l-ar fi dus pe fratele sau Simon Petru la Isus, spunandu-i ca l-a gasit pe Mesia. Ziua Sf. Andrei este o zi importanta, iar daca ai nevoie de urari, mai jos gasesti cele mai misto urari si mesaje de suflet de Sf. Andrei.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (6)

🧡Andrei, in aceasta sarbatoare sfanta, plina de bucurie si stralucire, iti doresc culori stralucitoare ale vietii si mare succes, mare entuziasm si daruirea viselor, sanatate buna si respect, bunastare personala, prosperitate si dragoste adevarata. Felicitari!

🧡Andrei, iti doresc multa sanatate, noroc si dragoste. Mereu sa existe o oportunitate in viata ta de a obtine succes si de a-ti indeplini visul dorit.

🧡Draga, canta ca o privighetoare, zboara ca un vultur inalt si mandru, ai grija de tine si de cei dragi. Te felicit de Sf. Andrei!

🧡Draga Andreea, iti doresc sanatate din otel, curajul sa alunge toate adversitatile si necazurile, iar cea mai stralucitoare bunatate sa fie in viata ta si sa-ti ofere un sentiment de fericire completa.

🧡Te felicit sincer de Sf. Andrei! Iti doresc sa sem*ni bunatate si sa culegi roadele succesului si fericirii, iti doresc tovarasi fideli si cea mai sincera iubire, o activitate impecabila si mari realizari in afaceri si hobby-uri.

🧡Draga, te felicit cu aceasta minunata sarbatoare ortodoxa. Iti doresc o harta de viata fericita, pe care vor exista multe semne de evenimente vesele si implinirea dorintelor minunate. Fii mereu iubita, norocoasa, sanatoasa!

🧡Azi e sarbatoarea ta! Azi e Sf. Andrei! Iti doresc sa fii primul si fara indoiala lider in toate, sa descoperi noi limite ale fericirii si iubirii, sa-ti umpli spiritul de curaj si sa-ti intaresti puterea!

🧡Fii increzator in tine si fa tot posibilul pentru a cuceri noi varfuri! La Multi Ani de ziua numelui!

🧡Draga si minunata Deea, te felicit sincer si iti doresc raze bune de fericire si momente luminoase ale vietii, evenimente memorabile si victorii stralucitoare, dragoste sincera si forta invincibila, respect curajos si un mare noroc.

🧡Te felicit din suflet si vreau sa-ti doresc ca adevarul sa fie mereu de partea ta, norocul sa intre in mainile tale si sa devii mai puternic in fiecare zi.

Urari sincere de la multi ani de Sf. Andrei si ziua numelui - Vulping (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5798

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.